Щорічна
професійна
премія

Перші переможці премії у 2021 році

У березні визначені перші Лауреати премії «Український Будівельний Олімп - 2021». Професійною нагородою відзначені наступні компанії та новобудови.


Будівельні компанії


АртБудСервіс, Київ, Лідер галузі промислового будівництва та логістики
Компанія займає провідне місце на ринку будівництва та модернізації промислових, комерційних і адміністративних об'єктів. АртБудСервіс виконує повний спектр будівельних робіт «під ключ». Виступає в ролі генерального підрядника, здійснює управління проектами, надає послуги з проектування та інжинірингу. Компанія бере на себе відповідальність перед замовником за всі етапи будівництва: від вибору земельної ділянки, отримання необхідних дозволів, визначення термінів і бюджету будівельних робіт до здачі в експлуатацію закінчених об'єктів.


Інтергал-Буд, Київ, Забудовник року. Досвід, професіоналізм, відповідальність
Будівельна компанія за 18 років роботи на вітчизняному ринку нерухомості реалізувала більше 70 проектів та звела 157 житлових будинків в Київській області, Рівному, Львові, Одесі, Житомирі, Ужгороді, Чернівцях. Високі темпи і широка географія будівництва, відсутність недобудов і ведення бізнесу за рахунок власних коштів, інвестиції в міську інфраструктуру і сучасні технології будівництва, вигідні ціни і довгострокові програми розстрочки з соціальними гарантіями - все це забезпечує забудовнику лідируюче положення у вітчизняній будівельній галузі.


Comfort Life, Ірпінь, Професійний девелопер. Сучасні технології і новаторські рішення
Масштабні проекти і високі темпи будівництва, якість і стабільність, нові будівельні технології і командний професіоналізм відрізняють діяльність цієї компанії. Comfort Life пропонує заміське житло як гідну альтернативу столичної нерухомості. Унікальна сучасна архітектура і розвинена інфраструктура, благоустрій і сприятлива екологічне середовище, сучасні енергозберігаючі технології та дизайнерські рішення - характерні риси житлових комплексів цієї компанії.


Житлові комплекси


ЖК Академ-Квартал, Київ, Комфортне якісне житло за доступними цінами
В Академмістечку столиці зводиться масштабний комплекс з 9 будинків різної поверховості, витриманих в єдиному архітектурному стилі, з яскраво оформленими фасадами. Недалеко знаходиться ліс, а всередині комплексу зводяться алеї для прогулянок, спортивна воркаут зона, зелені місця для відпочинку з авторським ландшафтним дизайном. Серед переваг цього житла - близькість розвиненою міської інфраструктури та зручна транспортна розв'язка. Крім того, в комплексі передбачена власна інфраструктура. У комерційних приміщеннях перших поверхів будинків планують розмістити магазини, салони краси, різні послуги і сервіси.


ЖК Orange Park, Крюківщина, Заміський комплекс року
Проект новобудови передбачає поетапне зведення тридцяти чотирьох багатоквартирних будинків, спроектованих в єдиному стилі. В ході будівництва виконуються роботи з благоустрою території (прогулянкові алеї, спортивні та дитячі майданчики, зони відпочинку, велопарковки). Квартальна забудова комплексу дозволяє облаштовувати проїзди та наземні паркувальні місця для автотранспорту. Будинки зводяться з газобетонних блоків. Фасади утеплюються базальтової ватою і облицьовуються декоративною штукатуркою. Міцність конструкції кожної будівлі надає монолітний каркас з армованого бетону. ЖК Orange Park вдало поєднує в собі високий рівень комфорту та невелику вартість житла.


ЖК На Прорізній, Гостомель, Мальовничий заміський квартал: європейська якість, благоустрій та комфорт
Комплекс спроектований за європейськими стандартами, із застосуванням енергозберігаючих технологій і сучасних будівельних матеріалів, що гарантує житлу довговічність і невисоку вартість обслуговування. Каркаси будинків відлиті з армованого бетону, кладка зовнішніх стін виконана з енергоефективних керамічних блоків, фасади утеплені мінеральною ватою і облицьовані керамічною плиткою. Головними перевагами цього масштабного комплексу, як і інших об'єктів компанії «Comfort Life», є зручна еко-локація, поруч зі столицею, власна інфраструктура, охорона прибудинкової території, ландшафтний дизайн та паркінг.


ЖК Причал 8, Київ, Сучасний еко-простір для комфортного життя та відпочинку
Всередину дворового простору цього комплексу входить берег озера. Забудовник планує обладнати на березі пляжну зону з шезлонгами, а іншу частину двору розділити на дитячу ігрову, спортивну зони. Проектом також передбачено власна набережна і парк з алеями для прогулянок серед квіткових клумб і дерев. Серед переваг ЖК «Причал 8» - цілодобова охорона, відеоспостереження, опалювальний підземний паркінг, система «розумний будинок», різноманітність квартирних планувань, вигідна програма інвестування, можливість купити квартиру з готовим ремонтом «під ключ» від забудовника.


ЖК Riverside, Погреби, Кращий проект столичного передмістя
Цей масштабний заміський комплекс гармонійно інтегрований в екосистему передмістя Києва і розташований поблизу транспортної та торгово-розважальної інфраструктури столиці. Одна з основних концепцій комплексу - спорт і турбота про здоров'я, яка втілена в організації громадського парку Wellness City Park. На території Riverside також передбачені місця для відпочинку, прогулянкові алеї, променада уздовж водного каналу з кафе, рестораном і пляжною зоною. За проектом в комплексі буде створена власна інфраструктура: торговий центр, дитячий садок, відділення пошти, торгові приміщення для магазинів, аптек, кафе, ресторанів, салонів краси.


ЖК High Hills, Харків, Краща архітектурно-містобудівна концепція багатофункціонального комплексу
Новий проект компанії Строй Сіті Development - комплекс з двох 15-ти поверхових веж, розташованих на 7-ми поверховому стилобаті і з'єднаних мостом. Він зводиться в діловому центрі Харкова, поруч з основними пам'ятками міста. Проект втілює концепцію Live & Shop & Work & Play з житловими та офісними приміщеннями, торгово-розважальними зонами і місцями для відпочинку. На даху веж планується розмістити басейн та BBQ-зону. У комплексі передбачені сучасні системи енергозбереження та контролю, системи з автоматизованими сценаріями реагування на аварійні ситуації, контроль і управління зі смартфона, а також трирівнева система охорони.


ЖК 4U, Київ, Проект року. Інвестиційна привабливість та вигідні умови придбання
Проект цього комплексу передбачає будівництво двох 27-поверхових житлових будинків, по дві секції в кожному. Новобудові властива сучасна архітектурна стилістика: дизайнерське оформлення, комбіновані кольори і матеріали фасаду, панорамне скління і багаторівневі форми. У комплексі реалізується концепція «двір без машин», для автомобілів передбачений п'ятирівневий наземний паркінг і гостьова стоянка. ЖК 4U інтегрований в розвинену транспортну, соціально-побутову та торгово-розважальну інфраструктуру столиці. Крім того на території комплексу буде побудовано двоповерхову будівлю, де відкриють кафе, магазини, аптеку, салон краси і т.ін. Забудовник пропонує покупцям житла вигідні умови розстрочки і можливість придбати квартиру з ремонтом «під ключ» і з меблями.


Премією «Український Будівельний Олімп», заснованою в 2006 році, щорічно відзначаються будівельні проекти, компанії, бренди. Детальніше про методику та результати відбору читайте на офіційному сайті премії http://www.stroyolimp.com.ua