Щорічна
професійна
премія

КГ SOHO, Ужгород, Кращий архітектурний проект Закарпаття

Котеджне містечко в унікальному стилі – український етнобарнхаус. Ми створили власний архітектурний дизайн, що є симбіозом закарпатської етніки, лофту, мінімалізму та біо-теку. SOHO - сучасний котедж з безкрайніми видами, розташований в чарівному місці неподалік Ужгорода. Саме там, в оточенні скелястих гір та густих лісів, формуватиметься нова історія. Історія, що гармонійно поєднує повагу до традицій та любов до сучасних технологій





Чому варто обрати Soho town?

— ідеальна локація

Близькість до міста дозволяє бути у вирі подій, але водночас дає змогу відпочити від міської метушні. Ви, а не місцевість диктуєте правила: чи сьогодні відпочиваєте на свіжому повітрі, чи працюєте між гамірних вулиць.

— власна управляюча компанія

Дім – це місце для відпочинку, а не вирішення сотні додаткових задач. У Soho town ми подбали про команду професіоналів, які потурбуються про все: від контролю ремонтних робіт до прибирання прибудинкової території.

— унікальний дизайн

Впевнені, що іншого будинку у стилі українського етнобарнхаусу ви не знайдете.

Наші архітектори поєднали сучасний мінімалізм та дерев’яну етніку Закарпаття. Віддаємо належне надбанню наших предків та створюємо сучасне, комфортне житло для прогресивних мешканців.

Контакти

Телефон:

+38 073 000 61 91

Email: [email protected]

Сайт: https://soho.town