Щорічна
професійна
премія

ЖК SKY AVENUE, Київ, Новий стандарт сучасного житла: безпека, благоустрій та доступні ціни

Житловий комплекс класу комфорт+, розташований за декілька хвилин від Севастопольської площі на перетині вулиць Народного Ополчення та Федора Ернста.

ЖК SKY AVENUE складається з 6 будинків, які створюють закритий для машин дворовий простір. У дворах з ландшафтним дизайном обладнають зони відпочинку, дитячі «містечка» та спортивні майданчики, а через всю територію комплексу буде проходити центральне авеню з молодими деревами, газонами та велосипедними доріжками.

Для зручності жителів SKY AVENUE та розвитку інфраструктури на території комплексу відкриють торгівельний центр.

За продуктами можна сходити пішки — «АТБ» через дорогу, до «Фори» 7 хвилин, до «Фуршету» — 8, а до «Новуса» 5 хвилин на авто.

У проєкті ІІІ черги новобудови передбачено будівництво дошкільного центру для молодих сімей з маленькими дітьми. Також на малюків чекають дитячі садки, до яких можна дійти пішки: №197 «Родзинка», №63, «Золотий Ключик» та дитячий клуб «Тарарам!». Для школярів поруч школи №69 та №43, ліцей Ярослава Кондратьєва та ліцей імені Григорія Ващенка, а також гімназія «Міленіум».

Продовжити тренування або спробувати нові види активного дозвілля можна у фітнес-центах поблизу: тренажерні зали, аеробіка, пілатес, секції бойових мистецтв, танці різних напрямків та масажні кабінети — усе поруч. До МТА Арена з 19 тенісними кортами, басейном та фітнес-клубом 10 хвилин пішки.

У житловому комплексі SKY AVENUE площі з окремими входами на перших поверхах запроєктовані під магазини, салони краси, офіси, відділення банків та інші корисні заклади.



Серед особливостей комплексу:

    - система розумного будинку CLAP — система контролює доступ у квартиру, доглядає за майном, стежить за рівнем температури, налаштовує режими опалення, підраховує комунальні витрати у гривні та платить за рахунками

    - гостьові стоянки та дворівневі підземні паркінги з цілодобовим відеоспостереженням

    - дитячі «містечка» та спортивні майданчики

    - закриті зелені внутрішні двори та пішохідна центральна алея



Контакти

Телефон:

(044) 232 94 86

Email: [email protected]

Сайт: https://jk-skyavenue.com.ua