Щорічна
професійна
премія

КГ Prydesenya Eco Village, с. Рожни, Сучасний еко-простір для комфортного життя та відпочинку

Prydesennya Eco Village – це затишне заміське містечко на семи гектарах землі, яке складається з 122 таун хаусів та 41 котеджу в селі Рожни Броварського району Київської області.

Prydesennya Eco Village – це перш за все клубне селище – місце, яке об’єднує людей зі спільними цінностями, інтересами, стилем життя і навіть проведенням часу! Ми реалізували концепцію відкритого простору і створили сезонний клуб сімейного дозвілля для резидентів і друзів.

Територія нашого клубу включає літній бар і затишні лаунж-зони, ігрові та спортивні зони для дітей і дорослих, обладнаний пляж і причал для водних видів транспорту. У нас Ви неодмінно опинитесь в хорошій компанії і знайдете заняття до душі!

Prydesennya Eco Village – це затишне заміське містечко на 7 гектарах землі, яке складається з 122 таун хаусів і 41 котеджу в селі Рожни Броварського району Київської області. Еко-містечко розташоване прямо біля берегів Десни і всього в 20 хвилинах від Києва, дає можливість насолоджуватися багатою природою цього краю і всіма благами цивілізації!

Ваше життя в Prydesennya Eco Village буде комфортним і безпечним: централізоване водопостачання і каналізація, закрита територія і цілодобова охорона. Все, що потрібно для щасливого життя: прекрасна природа, власний пляж, просторі прогулянкові зони, спортивні майданчики, магазини та дитяча інфраструктура!



З 1995 року компанія «Придесення БУД» будує комфортне і доступне житло! І зараз весь наш багаторічний досвід і знання реалізувалися в новому проекті компанії - Prydesennya Eco Village.



На створення цього проекту нас надихнули дивовижно чисте повітря, жива вода Десни, квітучі луки і вічнозелені ялини живописного Придесення…
Сучасний єдиний архітектурний стиль таун хаусів і котеджів містечка і, в той же час, індивідуальний підхід до проектних рішень для кожного будинку!
Оберіть ваш майбутній будинок в Prydesennya Eco Village - таун хаус 70 кв.м або 90 кв.м, котедж 120 кв.м або 170 кв.м, а може і садиба 230 кв.м з виходом до води!

Контакти

Телефон:

098 170 6060

Email: [email protected]

Сайт: https://prydesennya-village.com.ua