Щорічна
професійна
премія

БІК "Орлан-Інвест Груп", Ірпінь, Провідна будівельна компанія Київської області

Те, що європейська якість життя – не така вже й захмарна мрія для українців, на практиці доводить будівельно-інвестиційна компанія «Орлан-Інвест Груп». Зведені нашою командою житлові  комплекси можуть без перебільшення вважатися європейськими.  Саме тому за час перебування на будівельному ринку компанія «Орлан-Інвест Груп» завоювала довіру жителів Київщини, і неодноразово доводила  успішність  своєї діяльності  новими перемогами  та нагородами. Абсолютно всі проекти  компанії-забудовника є унікальними,  адже в  кожен збудований нами квадратний  метр  ми вкладаємо  максимум зусиль, творчості  та  мрію нашого майбутнього мешканця. 


«Орлан-Інвест Груп» – лідер будівництва нерухомості Київської області. Компанія здійснює проектування і будівництво з усім комплексом спеціалізованих робіт, від складання проекту будинку до здачі його в експлуатацію. Будівництво об’єктів проводиться на високому професійному рівні, в повній відповідності з проектом та дотриманням  усіх будівельних норм. 
Визначальним фактором  нашої  діяльності  є якість  збудованого нами  житла.  Ми відповідаємо  за  кожну  квартиру, яку  ми  збудували,  адже  здійснити мрію нашого  клієнта про ідеальне житло   – наше першочергове завдання! 


Переконатися у  якості  наших проектів  можна на уже  збудованих комплексах: «Аристократ», «Садовий», «Київський», «Пушкінський», «Пушкінський Квартал», «Єсенін», «Фаворит» та «Дипломат». Якщо ви  бажаєте  придбати  житло і  підбираєте  оптимальний  варіант, дозвольте вам  запропонувати  наші комплекси у  процесі  будівництва: «New York Towers»,  «Олімп», «Сhehov Парк Квартал», «Фаворит-2», «Атмосфера» та «Єсенін-2».


Ми  не просто  будуємо  житло. Кожного дня, повертаючись у  власну  домівку ви повинні відчувати  затишок, спокій, натхнення  та безмежне задоволення від  відчуття того, що ви вдома. Саме  це і  є   основним  призначенням  нашої  команди  будівельників, архітекторів, дизайнерів, менеджерів та  абсолютно кожного, хто докладає зусиль для створення омріяного житла.


Ми  не перебільшуємо, коли стверджуємо, що будуємо мрії, ми підтверджуємо це кожним  збудованим квадратним  метром.


З «Орлан-Інвест Груп» мрії будуються!

Контакти

Телефон:

+38 044 391 51 47

Email: [email protected]

Сайт: http://orlaninvest.com.ua/