Щорічна
професійна
премія

Визначені кращі компанії та новобудови 2018 року

У грудні підведені підсумки відбору премії «Український Будівельний Олімп 2018». Професійною нагородою в цьому році відзначені наступні компанії і житлові комплекси.


Забудовники
СЕРЕД СТОЛИЧНИХ ПІДПРИЄМСТВ «Девелопером року» експертами була визнана City One Development, девелоперська компанія повного циклу, яка ефективно управляє проектами будь-якої складності і створює унікальні об'єкти, що користуються попитом  на вітчизняному ринку нерухомості. Б
ІГ «Євродім», одна з найбільших компаній, що розвивають будівництво котеджних містечок і індивідуальних котеджів в Київському регіоні, стала в цьому році «Лідером котеджного будівництва». У номінації «Забудовник року» премією відзначено БГ «Фундамент» за реалізацію нових житлових проектів різного рівня, від економ-до еліт-класу, і створення будівельної групи з власної транспортної компанією, проектним бюро і повним комплексом машин і устаткування для виконання будівельно-монтажних робіт. Лідером будівельної галузі в 2018 році стала Інтергал-Буд, компанія 15-річним досвідом роботи на вітчизняному ринку нерухомості, діяльність якої відрізняється великою кількістю реалізованих проектів, широкою географією і високими темпами будівництва. Компанія ІБК Обрій відзначена премією в номінації «Надійний забудовник: якість і стабільність будівництва» за реалізацію масштабних проектів житлової нерухомості, відповідальність і професіоналізм.

СЕРЕД ПІДПРИЄМСТВ, ЩО АКТИВНО ЗАБУДОВУЮТЬ ПЕРЕДМІСТЯ СТОЛИЦІ, професійної нагородою відзначено: БГ "Синергія" (Ірпінь) в номінації «Лідер ринку житла Київської області» за динамічний розвиток і успішне будівництво сучасного доступного житла, а також соціальних інфраструктурних об'єктів в найближчому передмісті столиці; Comfort Life Development (Ірпінь) в номінації «Надійний забудовник: професіоналізм, якість, своєчасність» за будівництво заміського житла високого рівня комфорту і якості, з оригінальною архітектурою, розвиненою інфраструктурою і продуманим благоустроєм; БК «Атлант» в номінації «Провідна будівельна компанія Київської області» за професіоналізм, масштаби будівництва, гнучку цінову політику та створення власної виробничої бази.
НА РЕГІОНАЛЬНОМУ РИНКУ ЖИТЛА премією відзначені ТДВ «Житлобуд-2» (Харків) в номінації «Ведучий забудовник Харківщини», компанія з 75-річним досвідом будівництва, власним розвиненим виробництвом, парком будівельної техніки, запатентованими технологіями і системою управління якістю; ДК «Kadium Development» в номінації «Регіональний девелопер року» за будівництво нових об'єктів і створення групи компаній, що надають повний спектр послуг в сфері будівництва, обслуговування та управління нерухомістю. Потужна будівельна компанія з Івано-Франківська M GROUP DEVELOPMENT відзначена відразу в двох номінаціях «За вагомий внесок у розвиток європейського ринку житла» та «Ведучий регіональний забудовник».
Новобудови
СЕРЕД КИЇВСЬКИХ НОВОБУДОВ експерти виділили житлові комплекси
, що відрізняються інноваційної архітектурою, масштабністю, підвищеним комфортом. ЖК «Greenville Park» нагороджений в номінації «Новий формат житла бізнес-класу» за унікальний концепт, використання в будівництві сучасних інженерних технологій і ексклюзивних оздоблювальних матеріалів. ЖК «Камертон» визнаний Елітної новобудовою року як новий житловий проект в центрі столиці зі всіма перевагами елітного житла. КБ CORNER відзначений в номінації «Доступне житло європейського зразка» за високий рівень комфорту і благоустрою, а також унікальні і різноманітні планування. ЖК «Лісова казка 2» відзначений премією в номінації «Проект року: сприятлива екологія, затишок і комфорт» за вдале розташування (в межах міста, поруч з хвойним лісом), креативний дизайн фасадів, розвинену інфраструктуру. Житлові комплекси WellcomeHome на Ревуцького, номінація «Сучасне якісне житло за доступними цінами», та WellcomeHome на Стеценко, номінація «Висока якість будівництва, зручне розташування і розвинена інфраструктура», відзначені професійною премією за екологічність, безпеку і комфорт, а також використання енергозберігаючих матеріалів і сучасних технологій будівництва.
У ПЕРЕДМІСТІ СТОЛИЦІ професійної нагородою відзначено ЖК «NewYork Towers» в номінації «Кращий комплекс столичного передмістя» за реалізацію ідей світової урбаністики та сміливі архітектурні рішення; ЖК «Гостомель Residence» в номінації «Європейський рівень життя
та комфорту» за оригінальну концепцію заміського житла для здорового способу життя і активного відпочинку; ЖК на Прорізній в номінації «Новобудова року: оригінальна архітектура, якість і екологічність» за вдале розташування (в парковій зоні, поруч з Києвом) і розвинену інфраструктуру.

НА РЕГІОНАЛЬНОМУ РИНКУ ЖИТЛА премією відзначений ЖК OBRIY (компанія Lev Development) в номінації «Кращий проект комфорт-класу» за оригінальну ергономіку прибудинкової простору (власний барбекю-парк) та зручне розташування (поруч з центром Львова, поблизу лісу). ЖК Атлант, м Луцьк, нагороджений в номінації «Зразковий стандарт сучасного житла» за створення впорядкованого простору для активного відпочинку та комфортного життя, інтегрованість у міську інфраструктуру, використання якісних енергозберігаючих будівельних матеріалів. ЖК «Західний Олімп», м Луцьк, отримав премію в номінації «Екологічне заміське житло: комфорт та благоустрій» за розташування в екологічно чистому місці, з сучасними міськими комунікаціями, а також застосування енегоефектівних технологій та благоустрій прибудинкової території.
Премією «Український Будівельний Олімп», заснованої в 2006 році, щорічно нагороджуються найбільш значущі будівельні проекти, компанії, бренди. Детальніше про методику та результати відбору читайте на офіційному порталі Business Olimp Awards www.olimpawards.org