Щорічна
професійна
премія

ТОП 20 українського ринку житла

В жовтні підбито попередні підсумки відбору і професійною нагородою відзначені наступні компанії та житлові комплекси.

Девелопери та забудовники

City One Development, Київ, Девелопер року. Девелоперська компанія ефективно управляє проектами будь-якої складності, створюючи міські простори з естетичної та функціональної архітектурою, розробляючи унікальні дизайн-концепції, впроваджуючи інновації і задаючи стандарт якості столичному ринку житла.

БГ «Фундамент», Київ, Забудовник року. Будівельна група, була заснована 75 років тому, з початком відновлення Києва. Сьогодні до її складу входять більше 10 компаній, які реалізують нові житлові проекти різного рівня, від економ-до еліт-класу, і забезпечують повний цикл виробництва і обслуговування нерухомості.

Інтергал-Буд, Львів, Лідер будівельної галузі. Компанія з 15-річним досвідом роботи на вітчизняному ринку нерухомості, діяльність якої відрізняється високими темпами і великими обсягами будівництва, відсутністю проблемних забудов, широким регіональним охопленням і веденням будівельного бізнесу за рахунок власних, а не залучених коштів.

БІГ «Євродім», Київ, Лідер котеджного будівництва. Велика компанія, з 2005 року розвиває будівництво котеджних містечок та індивідуальних котеджів в київському регіоні, здала в експлуатацію 17 котеджних комплексів і побудувала понад 1000 котеджів. Забудовник продовжує впроваджувати нові формати і проекти як комплексних забудов, так і окремих будинків.

ІБК Обрій, Київ, Надійний забудовник: якість та стабільність будівництва. За 19 років роботи на будівельному ринку компанія реалізувала близько тридцяти проектів, забезпечуючи стабільну якість та заявлені терміни, використовуючи нові будівельні технології та командний професіоналізм.

БГ "Синергія", Ірпінь, Лідер ринку житла Київської області. Компанію відрізняють швидкі темпи будівництва та стрімка динаміка розвитку, що дозволяє їй успішно зводити сучасне доступне житло, а також соціальні інфраструктурні об'єкти в найближчому передмісті столиці.

Comfort Life Development, Ірпінь, Надійний забудовник: професіоналізм, якість, своєчасність. Компанія пропонує заміське житло як гідну альтернативу столичної нерухомості, з високим рівнем комфорту та якості, унікальним дизайном, розвиненою інфраструктурою та продуманим благоустроєм.

БК «Атлант», Київ, Провідна будівельна компанія Київської області, зводить житлові та промислові об'єкти вже близько тридцяти років і ввела в експлуатацію понад 1 млн.кв.м. Забудовник успішно складає масштабні житлові комплекси в столичному передмісті, використовуючи гнучку цінову політику та власну виробничу базу.

ТДВ «Житлобуд-2», Харків, Провідний забудовник Харківщини, визначив в цьому році свій 75-річний ювілей. Компанія повного циклу з парком будівельної техніки, запатентованими технологіями і системою управління якістю, а також власним розвиненим виробництвом, потужності якого дозволяють надавати проектні та будівельні послуги іншим компаніям і організаціям Харкова.

M GROUP DEVELOPMENT, Івано-Франківськ, За вагомий внесок у розвиток європейського ринку житла і Ведучий регіональний забудовник. Велика стрімко розвивається реалізує грандіозні будівельні проекти не тільки в Україні, але і в ближньому зарубіжжі, гармонійно інтегруючи нові комплекси в архітектуру міста, пропонуючи упорядковане житло різного рівня, від економ-до еліт-класу, і забезпечуючи городян європейською якістю життя

ДК «Kadium Development», Кропивницький, Регіональний девелопер року, динамічно освоює регіональний ринок житла, створивши групу компаній, що надають повний спектр послуг в сфері будівництва, обслуговування та управління нерухомістю.

Новобудови

ЖК «Greenville Park», Київ, Новий формат житла бізнес-класу. Комплекс нагороджений премією за інноваційну архітектурну концепцію, сучасні інженерні технології і ексклюзивні оздоблювальні матеріали.

ЖК «Камертон», Київ, Елітна новобудова року. Цей новий житловий проект в центрі столиці має всі переваги елітного житла і відрізняється елегантною архітектурною стилістикою, ергономічними плануваннями і новітніми оздоблювальними матеріалами.

КБ CORNER, Київ, Доступне житло європейського зразка. Малоквартирний клубний будинок європейського типу відзначений премією за високий рівень комфорту та благоустрою, а також унікальні і різноманітні планування.

ЖК «Лісова казка 2», Київ, Проект року: сприятлива екологія, затишок і комфорт. Комплекс будується з натуральних якісних матеріалів і відрізняється розвиненою інфраструктурою, креативним дизайном фасадів, різноманітністю планувань, панорамними видами з вікон, а також вдалим розташуванням, в межах міста, поруч з хвойним лісом та міським парком.

WellcomeHome на Ревуцького, Київ, Сучасне якісне житло за доступними цінами, і WellcomeHome на Стеценко, Висока якість будівництва, зручне розташування і розвинена інфраструктура, відзначені професійною премією за екологічність, безпеку і комфорт, а також використання енергозберігаючих матеріалів і сучасних технологій будівництва.

ЖК «New York Towers», Ірпінь, Кращий комплекс столичного передмістя. У новому амбіційному проекті БІГ «Орлан Інвест-Груп» реалізовані ідеї світової урбаністики та сміливі архітектурні рішення, а також створені максимально комфортні умови для життя і відпочинку: розвинена соціальна та комерційна інфраструктура, цілодобова охорона, підземний паркінг.

ЖК «Гостомель Residence», Гостомель, Європейський рівень життя і комфорту. Комплекс відрізняється оригінальною концепцією заміського житла для здорового способу життя і активного відпочинку, яка поєднує в собі мальовничу природу з комфортом та безпекою міського простору.

ЖК на Прорізній, Лісова Буча, Новобудова року: оригінальна архітектура, якість та екологічність. Головними перевагами цього масштабного комплексу, як і інших об'єктів компанії «Comfort Life Development», є зручне розташування, розвинена інфраструктура та охорона прибудинкової території, ландшафтний дизайн та власний паркінг.

ЖК OBRIY, Львів, Кращий проект комфорт-класу. Новий проект компанії Lev Development відзначений премією за оригінальну ергономіку прибудинкової простору (власний барбекю-парк), панорамні скління з видами на місто та зручне розташування (поруч з центром Львова, поблизу лісу).