Щорічна
професійна
премія

ДК "City One Development", Київ, Девелопер року

Компанія повного циклу, що надає весь комплекс послуг в області девелопмента. Свою діяльність на ринку нерухомості команда професіоналів почала в 2005 році, а в 2010 р. була офіційно зареєстрована компанія під ім’ям City One Development.

Компанія об’єднала в одну команду висококваліфікованих, досвідчених фахівців різних галузей ринку нерухомості, здатних створювати і ефективно управляти проектами будь-якої складності.

Завдяки якісному формуванню внутрішньої організації та професійності команди, компанії City One Development вдається досягати найвищих результатів в області девелопмента і створювати унікальні і затребувані об’єкти на ринку нерухомості України.

Сьогодні портфель проектів компанії налічує близько 2 500 000 кв. м будівельного об’єму.

Місія компанії – формування прибуткового, професійного ринку девелопменту в Україні завдяки розвитку проектів нової якості.

Основні принципи, на яких будується діяльність City One Development – партнерство, розвиток і стабільність.

У роботі з учасниками, експертами ринку нерухомості компанія орієнтована на довгострокове взаємовигідне співробітництво, гарантуючи своїм партнерам високий прибуток, зниження ризиків, можливість увійти в проект на різних стадіях його реалізації.

Контакти

Телефон:

044 528 91 91

Email: [email protected]

Сайт: https://city1development.com.ua