Щорічна
професійна
премія

ЖК New York Towers, Ірпінь, Сучасний проект «Місто в місті»: унікальна архітектура, якість та комфорт

Найбільший забудовник в Ірпені «Орлан Інвест-груп» об’єднав сучасне комфортне житло та урбаністичну інфраструктуру великого мегаполісу, яка задовольнить запити будь-якої сім’ї, що вирішила купити квартиру в Ірпені. Кожен мешканець ЖК «New York Towers» в Ірпені отримує доступ до повного спектру послуг, продукції, робіт, які може запропонувати велике місто. Завдяки зручній інфраструктурі все знаходиться поруч вашої затишної квартири.

Ідеальний простір для сучасного ритму життя – ЖК "New York Towers".

Будівельно-інвестиційна компанія "Орлан-Інвест Груп" зарекомендувала себе як надійний забудовник Київщини. Одним із унікальних будівельних проектів є ЖК "New York Towers", що знаходиться в мальовничому місті Ірпінь. Ми об’єднали усі переваги мегаполісу та спокій передмістя для того, щоб кожен мешканець почував себе максимально комфортно!

ЖК "New York Towers" розташований на в'їзді в місто Ірпінь. Нова магістраль вільного руху з'єднує найближчу станцію метро «Академ містечко» з житловим комплексом та забезпечує високу транспортну доступність. Протяжністю 7 км вона дозволяє за лічені хвилини доїхати до столиці на громадському або власному транспорті.

Що ж означає концепція «місто в місті»?

Це не просто побудовані квадратні метри, це цілий мікрорайон з власною інфраструктурою, яка включає в себе магазини, фітнес центр, салони краси, кафе, сучасний освітній комплекс повного дня для дітей від 3 до 6 років, центр раннього розвитку дитини, LEGO room та коворкінг.

Територія New York Towers закрита і перебуває під відеоспостереженням. При в'їзді на територію комплексу розташований контрольно-пропускний пункт, тим самим обмежений доступ сторонніх машин. Відсутність машин у дворах гарантує тишу та безпеку. Тепер простір двора належить виключно мешканцям будинку. Це оптимальне рішення для сімей з дітьми.

Для максимально комфортного заїзду на територію ЖК New York Towers, ми побудували абсолютно нову асфальтовану дорогу, з пішохідними алеями і ліхтарями з LED освітленням.

Комплекс має свою пішохідну територію, де буде створені еко-зони з різноманітними ділянками для проведення дозвілля.

Усі мешканці можуть скористатися просторим підземним паркінгом, в якому окрім парко місць є повноцінні гаражі. По периметру комплексу організована гостьова парковка.

Унікальність комплексу підкреслює його розміщення в центрі соснового ліса. Ми розуміємо на скільки важливо крім буденного комфорту мати можливість відпочити душею і тілом, насолодитися живою природою і свіжим повітрям. Тому біля ЖК “New York Towers” 1 га землі призначений для соснового лісопарку, де буде організовано «Central park». У ньому будуть велосипедні доріжки, лавочки, дерев’яні скульптури, тротуари і дитячі майданчики.

Житлові комплекси європейського зразка повинні відповідати усім сучасним вимогам комфортного життя. Саме таким є "New York Towers".

Квартири в Ірпені: магазини, аптеки, улюблені кав’ярні, салони краси. Також компанія «Орлан Інвест-груп» попіклувалась про самих маленьких мешканців комплексу. На території ЖК «New York Towers» розташовано сучасний освітній комплекс повного дня для дітей віком від 3 до 6 років, створено центр раннього розвитку дитини та сучасна LEGO room. За роботою всіх інженерних систем і комунікацій спостерігає власна керуюча компанія «Ірпінь-утіліті сервіс». Територія ЖК «New York Towers» знаходиться під цілодобовою охороною. Все обслуговування комплексу забезпечує професійна команда фахівців. Не потрібно думати про паркування, адже наш ЖК в Ірпені включає в свою інфраструктуру як підземні паркінги, так і гостьові паркувальні зони. Для будівництва та оздоблення житлового комплексу використовуються матеріали відомих брендів, що гарантує високу якість пропонованого житла.

Всі перераховані вище переваги не впливають на вартість житла в Ірпені, тому що «Орлан Інвест-груп» насамперед піклується про комфорт своїх мешканців і дає можливість купити квартиру в Ірпені недорого. Також для вашої зручності ми пропонуємо скористатися програмою лояльності і купити квартиру в Ірпені в розстрочку.

Контакти

Телефон:

044 391 51 48

Email: Не указан

Сайт: http://nytowers.com.ua