Щорічна
професійна
премія

ПП Матла, Тернопіль, Провідний забудовник Тернополя

Те, що европейська якість життя -- не та вже захмарна мрія для українців на практиці доводить тернопільська будівельна фірма "Матла". Зведене компанією житло -- без перебільшення європейське, у якому хочеться жити. За 10 років на будівельному ринку забудовник завоював довіру мешканців області. Серед безліких радянських багатоповерховок та навіть сучасних стихійно "наліплених" новобудов Тернополя будинки від будівельної компанії "Матла" мають неповторний архітектурний шарм.
Основна перевага фірми «Матла» — господарський підхід до будівництва, зокрема, пріоритетом для керівництва компанії є не кількість, а якість житла. Більшість зведених ними будинків — на масиві «Дружба».

«Візитками» фірми є дві уже заселені багатоповерхівки за адресами: вул. Лучаківського, 6 і вул. Тролейбусна,17. Нині компанія споруджує три будинки на вулицях Тролейбусній, 9, Лучаківського, 6а та пр. Злуки, 3а, у планах — багатоповерхівка на вулиці Сахарова та інші об’єкти.

— Кожен наш будинок — це масштабний житловий комплекс, який має свою прибудинкову територію, зелену зону, великі дитячі майданчики, місця для відпочинку дорослих, магазини, офіси, соціальну сферу, підземні паркінги, що є нагальною необхідністю для розвантаження прибудинкової території від транспорту, особливо в сучасних умовах, коли майже в кожній сім’ї є авто, — розповідає директор будівельної компанії Андрій Матла. — Щодо планування помешкань, то орієнтуємося на нинішні потреби покупців: більшість квартир — одно- та двокімнатні площею від 52 до 75 кв. м, пропонуємо й трикімнатні помешкання площею від 72 до 100 кв. м.

Отож, кожен покупець може підібрати квартиру за своїми потребами і можливостями. Цінова політика фірми «Матла» зорієнтована на те, щоб житло було затребуване і доступне. Керівництво компанії завжди іде назустріч покупцям — при потребі дає відтермінування розрахунку за житло на весь період його зведення.

Контакти

Телефон:

+38 (050) 981-67-01

Email: Не указан

Сайт: http://www.matla.com.ua